phmk

phmk

91 Followers

Play all
Share

Never miss another
show from phmk

Login with Facebook

Shows
Latest

Патот на Животот - 3Сезона - 24 Емисија - ЗА ПРОЧКА И ПРОШТЕВАЊЕТО

Патот на Животот - 3Сезона - 24 Емисија - ЗА ПРОЧКА И ПРОШТЕВАЊЕТО

by phmk

49:04
Патот на Животот -3Сезона - 23 Емисија - ПРИСУСТВОТО ХРИСТОВО ВО НАШИТЕ ЖИВОТИ

Патот на Животот -3Сезона - 23 Емисија - ПРИСУСТВОТО ХРИСТОВО ВО НАШИТЕ ЖИВОТИ

by phmk

50:45
Патот на Животот -3Сезона - 21 Емисија -ИНСПИРАЦИЈА, ЖИВОТ, ТВОРЕШТВО

Патот на Животот -3Сезона - 21 Емисија -ИНСПИРАЦИЈА, ЖИВОТ, ТВОРЕШТВО

by phmk

52:26
Патот на Животот - 3Сезона-22ра Емисија - ПОСТОТ И МОЛИТВАТА

Патот на Животот - 3Сезона-22ра Емисија - ПОСТОТ И МОЛИТВАТА

by phmk

45:43
Патот на Животот - 3Сезона-Осумнаесетта Емисија - ЗАПОВЕДИТЕ ГОСПОДОВИ

Патот на Животот - 3Сезона-Осумнаесетта Емисија - ЗАПОВЕДИТЕ ГОСПОДОВИ

by phmk

45:14
Патот на Животот - 3Сезона-Седумнаесетта Емисија - ЗА ИСКУШЕНИЈАТА ВО ЖИВОТОТ

Патот на Животот - 3Сезона-Седумнаесетта Емисија - ЗА ИСКУШЕНИЈАТА ВО ЖИВОТОТ

by phmk

47:23
Патот на Животот - 3Сезона-Шеснаесетта Емисија - ЗА БОЖЈИТЕ ОБЈАВУВАЊА И ЗА КРШТЕВАЊЕТО

Патот на Животот - 3Сезона-Шеснаесетта Емисија - ЗА БОЖЈИТЕ ОБЈАВУВАЊА И ЗА КРШТЕВАЊЕТО

by phmk

46:19
Патот на Животот - 3Сезона-Петнаесетта Емисија - ДЕЦАТА И ХРИСТОС

Патот на Животот - 3Сезона-Петнаесетта Емисија - ДЕЦАТА И ХРИСТОС

by phmk

47:54
Патот на Животот - 3Сезона-14 Емисија - ДАЛИ РАЃАЊЕТО ХРИСТОВОТО РАЃА НЕШТО НОВО И СУШТИНСКО ВО НАС

Патот на Животот - 3Сезона-14 Емисија - ДАЛИ РАЃАЊЕТО ХРИСТОВОТО РАЃА НЕШТО НОВО И СУШТИНСКО ВО НАС

by phmk

47:45
Патот на Животот - 3Сезона-Тринаесетта Емисија - СТАРОТО И НОВОТО ВО ХРИСТИЈАНСТВОТО

Патот на Животот - 3Сезона-Тринаесетта Емисија - СТАРОТО И НОВОТО ВО ХРИСТИЈАНСТВОТО

by phmk

49:18