Keep up to date with every new upload!

Join free & follow sonjaismail
60 минути со Горан Кан-Керкез на Канал 103 ::: 02.07.2012

60 минути со Горан Кан-Керкез на Канал 103 ::: 02.07.2012

Playing tracks by

Kerkez.

Снимка од гостувањето на Горан Кан во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, од понеделник 02.07.2012 година. Преслушување на неговиот извонреден деби албум Бои и пријатен разговор.

Comments