Keep up to date with every new upload!

Join free & follow sonjaismail
Share
60 минути со Славчо Димитров ::: 03.09.2012

60 минути со Славчо Димитров ::: 03.09.2012

Playing tracks by

The XX and ANTONY & THE JOHNSONS.

Разговор со Славчо Димитров од Коалицијата "Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници”, по повод отворањето на архивската изложба "Нацистичкиот терор врз хомосексуалците од 1933 до 1945 г.". Изложбата ќе биде отворена на 10-ти септември 2012 год. во 20 ч. во Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите од Македонија.

Comments