Keep up to date with every new upload!

Join free & follow radio21
Share
Liberty Parade Anthem - Final Selection

Liberty Parade Anthem - Final Selection

Playing tracks by

Chris Diamond & Christian Green, Doi Deejay & Sunrise Sounds, SN8 & Vibah and Anyta, Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi and Keo vs VB.

cele 5 piese declarate finaliste in competitia Imnul Liberty!

Comments

Maftei Iulian

nu conteaza , oricum daca a fost aleasa cred ca a primit cele mai multe voturi conteaza doar ce le place celor mai multi oricum toate sunt super trebuie sa le multumim oamenilor astoara pentru munca lor deosebita >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<

Eddie
Eddie

hai sa nu fim ipocriti...

Ionutz60
Ionutz60

Stiti ce nu inteleg eu? De ce se comenteaza DJii care au produs piesele si nu cei care le-au ales? si mai ales, de ce comentati munca altuia daca totusi a muncit pt asta? Eu cred, si sper, ca nici o piesa nu va ramane asa, si sa spunem ca toate piesele astea sunt un "prototip", si castiga cea mai buna idee (sa speram).
Propun ca piesa castigatoare, sa fie refacuta (si vocal, si ca negativ) cu aceeasi idee, numai ca cu sunete ceva mai bune!
Bafta la votat, si felicitari castigatorilor, eu nu le comentez munca, la fiecare exista cate ceva bun in piesa.

Eddie
Eddie

2dj &ss positive cam suna a piesa de duzina din anii 90

Eddie
Eddie

sn8 vibah anyta au dat dovada de foarte mult curaj,in sensul rau.. top 5,wtf?!? singura explicatie ce o gasesc e ca a fost pusa intentionat acolo pentru a promova piesa nr 4-snatt vix feat alexandra b. e ceva diferenta intre 3 si 4...