Random Archives 529

Random Archives 529

Avatar

Looking ahead XX

Bo Hansson, David Bowie, Moon Duo, Hawkwind, Novalis, Artcane, Jean-Pierre Decerf, La Düsseldorf, Daevid Allen
Beak>, Brian Eno, Pentacle, Pete Brown & His Battered Ornaments, Atoll

Tracklist

Playing tracks by Bo Hansson, David Bowie, Moon Duo, Hawkwind, Novalis and more.

Comments

Avatar
Γιάννης Κλείδωνας

Καλησπέρα Πάνο, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά από την καλοκαιρινή αυτό το Σαββατοκύριακο 8/9 Μαϊου Αθήνα. Ειδικά εχθές φτάσαμε τους 30 βαθμούς, σήμερα Κυριακή φύσηξε και είχαμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ανοιξε η εστίαση και οι οργανωμένες πλαζ, όπως καταλαβαίνεις όλοι είμαστε έξω και ο συνωστισμός στις καφετέριες, πλατείες και παραλίες μεγάλος.
Χθες μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησα την ακρόαση του Νο 529 R. A. προγράμματος μέχρι τους La Dusseldorf και τα άκουσα όλα τώρα που σου γράφω δύο λόγια το απόγευμα Κυριακής 9 Μάη. Το mail σου ήταν στις 18.07.2020 - 16 listeners με 14 επιλογές progressive, space, electronic art rock. Tρία τα μεγάλα ονόματα Bowie, Eno & Hawkwind και σχετικά γνωστός και ο Daevid Allen ως ιδρυτικό μέλος των φοβερών Soft Machine. To "Μemories" το έχω από άλμπουμ των Soft Machine (νομίζω σε ερμηνεία Rοbert Wyatt) ηχογραφημένο το 1967 σε παραγωγή του Georgio Gomelski που όμως κυκλοφόρησε το 1980, .
Αγνωστοι σε εμένα οι υπόλοιποι δέκα κατεγράφησαν άπαντες για έρευνα. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι Moon Duo, το instrumental των La Dusseldorf & και οι τελευταίοι Atoll, Γάλλοι όπως διάβασα στην discogs με πλούσια δισκογραφία. Φυσικά δεν γνωρίζω τον τίτλο του τελευταίου 10λεπτου τραγουδιού τους, όποτε έχεις χρόνο μου απαντάς.
Αυτά για σήμερα Πάνο, καλή νέα εβδομάδα να έχουμε από αύριο με υγεία !!! .

Panos Stinis

Γεια σου Γιάννη, κι εδώ θέλουν να ανοίξουν, αλλά τους πρόλαβαν τα κρούσματα που ανέβηκαν ξανά, οπότε έχουμε ακόμα περιορισμούς.

Το τελευταίο κομμάτι είναι το "Le Baladin Du Temps" των Atoll, μέσα από το "Musiciens - Magiciens" του 1974.

There is no more content to load