Καλησπέρα Πάνο από την ζεστή ανοιξιάτικη σήμερα Αθήνα μας, Σαββατόβραδο 17 του Απρίλη. Ελεύθερη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αττική, φαντάζεσαι την κίνηση που θα είχαν σήμερα οι δρόμοι, οι πλατείες και οι παραλίες μας . Τα νούμερα της πανδημίας συνεχίζουν κάθε μέρα άσχημα, τουλάχιστον έχουν σταθεροποιηθεί τον Απρίλη, βοηθάει θεωρώ η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Εγώ θα ξεκινήσω με self - test για να πάω και στο γραφείο μου όποτε χρειαστεί, για τον εμβολιασμό μου κερδίζω χρόνο, προσέχοντας όσο μπορώ. Σήμερα διάλεξα να ακούσω το Νο 403 R.A. πρόγραμμα σου (mail σου από 13.11.2019 - 85 listeners). Με 22 επιλογές από γνωστούς καθιερωμένους τραγουδιστές - τριες και συγκροτήματα, αλλά και αρκετούς αξιόλογους που δεν τους είχα υπ' όψιν, αν και είμαι ακροατής της soul music από τα εφηβικά μου χρόνια στα τέλη των 70΄s. Θυμάμαι ήμουν τακτικός ακροατής των ραδιοφωνικών εκπομπών του αείμνηστου Μίκη Κορίνθιου, του σπουδαίου μουσικού παραγωγού που "έφυγε" πρόωρα από κοντά μας και τα χρόνια εκείνα προσπαθούσε να προωθήσει τη "μαύρη" μουσική που λάτρευε, από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του και αρθρογραφώντας την ιστορία της soul μουσικής στο περιοδικό "Ποπ και Ροκ" στα πρώτα τεύχη την εξαετία 1978-1983. Αυτά για σήμερα, καλό σου βράδυ να'σαι καλά με υγεία !! Αν μπορείς γράψε μου τον 22ο τελευταίο τραγουδιστή Percy Sledge ? και το τραγούδι του !!
Comments
Καλησπέρα Πάνο από την ζεστή ανοιξιάτικη σήμερα Αθήνα μας, Σαββατόβραδο 17 του Απρίλη. Ελεύθερη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αττική, φαντάζεσαι την κίνηση που θα είχαν σήμερα οι δρόμοι, οι πλατείες και οι παραλίες μας . Τα νούμερα της πανδημίας συνεχίζουν κάθε μέρα άσχημα, τουλάχιστον έχουν σταθεροποιηθεί τον Απρίλη, βοηθάει θεωρώ η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Εγώ θα ξεκινήσω με self - test για να πάω και στο γραφείο μου όποτε χρειαστεί, για τον εμβολιασμό μου κερδίζω χρόνο, προσέχοντας όσο μπορώ.
Σήμερα διάλεξα να ακούσω το Νο 403 R.A. πρόγραμμα σου (mail σου από 13.11.2019 - 85 listeners). Με 22 επιλογές από γνωστούς καθιερωμένους τραγουδιστές - τριες και συγκροτήματα, αλλά και αρκετούς αξιόλογους που δεν τους είχα υπ' όψιν, αν και είμαι ακροατής της soul music από τα εφηβικά μου χρόνια στα τέλη των 70΄s. Θυμάμαι ήμουν τακτικός ακροατής των ραδιοφωνικών εκπομπών του αείμνηστου Μίκη Κορίνθιου, του σπουδαίου μουσικού παραγωγού που "έφυγε" πρόωρα από κοντά μας και τα χρόνια εκείνα προσπαθούσε να προωθήσει τη "μαύρη" μουσική που λάτρευε, από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του και αρθρογραφώντας την ιστορία της soul μουσικής στο περιοδικό "Ποπ και Ροκ" στα πρώτα τεύχη την εξαετία 1978-1983.
Αυτά για σήμερα, καλό σου βράδυ να'σαι καλά με υγεία !! Αν μπορείς γράψε μου τον 22ο τελευταίο τραγουδιστή Percy Sledge ? και το τραγούδι του !!
Γεια σου Γιάννη, όλα καλά να πάνε!!
Το τελευταίο τραγούδι είναι το "You Don't Miss Your Water" του Otis Redding που έκλεινε το "Otis Blue" του 1965.
Really nice one!
Thank you my friend!