Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Студентска организација Излез
Студентски пикник на Канал 103 — емисија бр. 3

Студентски пикник на Канал 103 — емисија бр. 3

Студентски пикник на Канал 103 е двочасовна радиоемисија на студентската организација „Излез“, која се емитува секоја сабота, точно напладне, на фревенцијата на Канал 103.

Емисијата бр. 3 е емитувана на 23 февруари 2013 година, а во нејзиниот фокус беше културата на (пре)пишување во Македонија, односно стекнувањето универзитетски дипломи со помош на Гугл и Вики.

Comments