Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Студентска организација Излез
Студентски пикник на Канал 103 — емисија бр. 2

Студентски пикник на Канал 103 — емисија бр. 2

Студентски пикник на Канал 103 е двочасовна радиоемисија на студентската организација „Излез“, која се емитува секоја сабота, точно напладне, на фревенцијата на Канал 103.

Емисијата бр. 2 е емитувана на 16 февруари 2013 година, а во нејзиниот фокус беше студентскиот активизам во Македонија — некогаш, во социјалистичкиот систем и денес, во демократската држава.

Comments