Keep up to date with every new upload!

Join free & follow - Ion Stelian - (xfy1055)
Share
Ora de teatru radiofonic - William Sharekeaspeare - Masura pentru Masura

Ora de teatru radiofonic - William Sharekeaspeare - Masura pentru Masura

Evocari - azi 11 Iulie 2014 - Mariana Buruiana, s-a nascut la 11 iulie 1955 in Arad. Este o actrita, traducatoare si scriitoare româna. Urmeaza studiile liceale la Liceul nr. 2 (Colegiul National Elena Ghiba Birta), urmeaza studiile teatrale la - I.A.T.C. Bucuresti - sectia actorie. Debuteaza pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, din 1981, joaca pe scena Teatrului Lucia Sturza Bulandra din Bucuresti. Demisioneaza de la Teatrul Bulandra in 1995, pentru a juca in piesa Danaidele de Eschil (regia Silviu Purcarete), pe scena Teatrului din Craiova. Actualmente preda la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. A jucat in mai multe filme: Patima (1975), Tapinarii (1982), Zacharius (1983), Hanul dintre dealuri (1987), Domnisoara Christina (1994) etc. La multi ani stimata Doamna !

Comments

- Ion Stelian - (xfy1055)

Daca doriti sa o ascultati intr-un rol minunat ! http://www.mixcloud.com/xfy1055/ora-de-teatru-radiofonic-william-sharekeaspeare-masura-pentru-masura/
( Adevărata "măsură" a vieţii unui om nu se poate obţine decât prin "lipsa de măsură", dorind "fără măsură", îndrăznind "fără măsură", iubind "fără măsură". Cea mai mare fericire, după aceea de a iubi, e să-ţi mărturiseşti iubirea! ...)