Keep up to date with every new upload!

Join free & follow UGD FM
Share
  • 15
  • 5 years ago
Zdravstven kod 08

Zdravstven kod 08

Playing tracks by

One Direction and PSY.

Здравствен код на УГД ФМ. Емисија посветена на здравјето и инфомрациите поврзани со тоа. Секоја среда во 12.45 часот заедно со Елена Наков.

Comments