Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Tània Llauradó
Share
  • 40
  • 3 years ago
"Tertúlies Saludables" Progr. núm. 5 (2a temporada)_29 de maig'15

"Tertúlies Saludables" Progr. núm. 5 (2a temporada)_29 de maig'15

Playing tracks by

Atli Örvarsson, Escola Sant Pere i Sant Pau, Equip de prevenció d'addiccions (Ajunt. de TGN) and Justin Bieber ft. Jaden Smith.

Idea original de Lourdes Belenguer per a ampliar l'abast del benefici pedagògic que suposa l'incentiu de participar en tertúlies i debats radiofònics, el "Tertúlies Saludables" de l'Esc. St. Pere i St. Pau, va néixer de 2014 a Ràdio SPSP, com a complement del recurs radiofònic proposat al grograma d'educació per la salut l'"Aventura de la vida" que, a través de la Fundació Catalana de l'Esplai, amb la Sra. Matas com a Cap de Salut i Prevenció de la fundació, juntament amb l'Equip de Prevenció d'Addiccions de l'Ajuntament de Tgna, mitjançant la coordinació de la Sra. Marisa Cerrillo s'usa per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, amb l'ús de la reflexió crítica de diferents vessants de la nostra vida.

Avui al "Tertúlies Saludables" la Sra. Cerrillo i alumnes de 5èB, amb la seva mestra tutora, la Sra. Fernández, ens parlen d'"Afrontar desafiaments: l'esforç i la constància com a mitjans per aconseguir els nostres propòsits".

Comments