Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Tània Llauradó
Share
  • 39
  • 3 years ago
"Tertúlies Saludables" Progr. núm. 3 (2a temporada)_15 de maig'15

"Tertúlies Saludables" Progr. núm. 3 (2a temporada)_15 de maig'15

Playing tracks by

Atli Örvarsson, Escola Sant Pere i Sant Pau, Contes per conversar de "L'Aventura de la Vida", ELS CATARRES and Nicky Jam Ft Enrique Iglesias.

"Tertúlies Saludables", un espai radiofònic de l'Escola Sant Pere i Sant Pau que s'encetà el 23 de maig de 2014, gràcies a Ràdio Sant Pere i Sant Pau i l'"Aventura de la vida", un programa d'educació per la salut de la Fundació Catalana de l'Esplai que, amb la Sra. Isabel Matas com a Cap de Salut i Prevenció de la fundació, juntament amb l'Equip de Prevenció d'Addiccions de l'Ajuntament de Tarragona, a través de la coordinació de la Sra. Marisa Cerrillo, funciona a l'Escola Sant Pere i Sant Pau per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, mitjançant la reflexió crítica de diferents vessants de la nostra vida.

Avui comença la 2a temporada de "Tertúlies Saludables" amb el programa núm. 3 sota el tema " La convivència i el conflicte" amb alumnes de 5è C, acompanyats per la seva mestra tutora, la Sra. Ma. José Dutú.
Ràdio Sant Pere i Sant Pau, 101.0 FM

Comments