Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Tània Llauradó
Share
  • 10
  • 2 years ago
"Tertúlies Saludables" Progr. núm 8, (3a temporada)_3juny'16

"Tertúlies Saludables" Progr. núm 8, (3a temporada)_3juny'16

Playing tracks by

CONNECT-R "Vara nu dorm", ATLI ÖRVARSSON "The Mortal Instruments", MORAT and SKRILLEX  Damian 'Jr Gong' Marley "Make It Bun Dem".

Idea original de Lourdes Belenguer per ampliar l'abast del benefici pedagògic que suposa l'incentiu de participar en tertúlies i debats radiofònics, el "Tertúlies Saludables" de l'Esc. St. Pere i St. Pau, va néixer de 2014, com a complement del recurs radiofònic proposat al grograma d'educació per la salut l'"Aventura de la vida".

A través de la Fundació Catalana de l'Esplai, amb la Sra. Matas com a Cap de Salut i Prevenció de la fundació, juntament amb l'Equip de Prevenció d'Addiccions de l'Aj. de Tgna, mitjançant la coordinació de la Sra. Cerrillo s'usa per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, amb l'ús de la reflexió crítica de diferents vessants de la vida.

Avui l'Aarón, l'Ainhoa, l'Amina, el David, l'Emily, l'Héctor, el Marcos i el Pablo de 5èC, acompanyats per les mestres Maribel R. i Estefania M., conversen amb Tània Llauradó i ens parlen sobre "L'energia: sostenibilitat, ús i abús".

Comments