Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Соулкрафт Црква
Share
  • 9
  • 1 year ago
Секое чудо за три дена

Секое чудо за три дена

Потребни се три дена за спласнување на интересот за било што. Така тврдат Македонците. Таков беше и интересот на најблиските Исусови ученици. На долги патеки, ваквиот став значи вокациска неисполнетост и фрустрација. Како да не ги промашиме нашата вокација? Што ова значи во однос на нашата вера во Бог?

Comments