Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Соулкрафт Црква
Share
  • 2
  • 1 year ago
Како Бог ги менува нашите животи?

Како Бог ги менува нашите животи?

Како Бог ја обмислил трансформацијата на твојот живот? Постојат две клучни компоненти преку чие разбирање и примена ќе доживееш трансформација на твојот живот. Ако не знаеш кој се – ќе талкаш. Ако не ги примениш – ќе тапкаш во место.

Comments