Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Соулкрафт Црква
Share
  • 11
  • 2 years ago
Едно нешто

Едно нешто

Стагнацијата е здодевна, исрцпувачка и е извор на фрустрација. Она што е зачудувачки е нашите обиди за промена на исходот, без притоа да ги смениме параметрите од коишто произлегува стагнацијата. Можеби ти недостасува многу, а можеби многу малку. Само едно нешто за да излезеш од здодевната, исцрпувачка и фрустрирачка стагнација.

Comments