Keep up to date with every new upload!

Join free & follow sonjaismail
Share
  • 39
  • 6 years ago
60 минути со Самоил Радински на Канал 103 ::: 10.09.2012

60 минути со Самоил Радински на Канал 103 ::: 10.09.2012

Playing tracks by

Samoil Radinski.

Снимка од разговорот со Самоил Радински во 60 минути со Соња Исмаил на Канал 103, од понеделник 10.09.2012 год. и преслушување на неговиот нов албум "Soul galaxy", кој е објавен за неговата издавачка куќа Логос рекордингс.
Enjoy!

Comments