Keep up to date with every new upload!

Join free & follow sonjaismail
Share
60 минути со Хипнополис ::: 07.05.2012

60 минути со Хипнополис ::: 07.05.2012

Небојша Тодоровски и Зоран Зафировски од кумановскиот бенд Хипнополис, на гости во 60 минути со Соња Исмаил на Канал 103. Разговор и премиерно преслушување на нивниот надоаѓачки деби албум. Уживајте!

Comments