Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Roni
Dite te Mbare....i ftuar Mateo , djali nga Rusia qe flet mjaft mire gjuhen Shqiptare

Dite te Mbare....i ftuar Mateo , djali nga Rusia qe flet mjaft mire gjuhen Shqiptare

Mateo.....djali nga Rusia , i ftuar ne Studio ne emisionin 'Dite te Mbare' na tregon per jeten e tij ne Shqiperi dhe marredheniet e tij me njerezit......

Comments