Don’t miss the next upload by radiotirana1!

Join free & follow radiotirana1 to be the first to hear it.

Join & follow
Share
Gjithcka Shqip int me Florian Zyka

Gjithcka Shqip int me Florian Zyka

About the show

Lideri i grupit Yjet e panjohura rrefehet per mikrofonin e radio tiranes ne Gjithcka Shqip! Degjoni intervisten e realizuar prapaskenat rrugetimin artistik si dhe identitetin e vertete e folesit te radios "Roni"

Comments