Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
Studentët e Trojeve  - 01.06.2017

Studentët e Trojeve - 01.06.2017

Në emisionin '' Qyteti i një Studenti'' kemi intervistuar studentët e Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi. Arsyet e studimit në vendin tonë në profilin social dhe shkencor. Emocionet dhe çdo gjë tjetër ju ftoj t'i ndiqni në këtë format radiofonik me studentët tanë.

Comments