Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
Studentët e Gjuhë-Letërsisë

Studentët e Gjuhë-Letërsisë

Në emisionin ‘’ Qyteti i një Studenti’’ në këtë puntatë do të ndiqni zërat e studentëve të degës Gjuhë-Letërsi. Rrugëtimi i tyre në këtë profil të përzgjedhur në jetën e tyre studentore. Intervistë e realizuar me profesoreshën e këtij fakulteti Elsa Skënderi Rakipllari. Gjithashtu nuk mungon dhe personazhi i përzgjedhur në këtë degë Christofer Tushaj, shqiptaro-amerikani që sfidon gjithçka. Ju ftoj të ndiqni këtë emision ku protagonistë janë studentët tanë.

Comments