Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
  • 8
  • 3 years ago
SPEKTËR SOCIAL - Fëmijët dhe media

SPEKTËR SOCIAL - Fëmijët dhe media

Fëmijët dhe roli i medias në të përditshmen e tyre. Si ndikon media tek fëmijët aspektet pozitive dhe negative tek fëmijët. Çfarë sugjerojnë ekspertët e fushës në këtë rast?! Intervistën me psikologen Orjola Pampuri aspekti psikologjik i temës dhe gazetarin, moderatorin në Radio Tirana Bledi Strakosha. Së fundi dhe krijues i medias online ku përfshihen dhe emisonet të larmishme veçanërisht për fëmijë.

Comments