Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
  • 22
  • 3 years ago
SPEKTËR SOCIAL - Bullizmi

SPEKTËR SOCIAL - Bullizmi

Playing tracks by

Pink Floyd.

Bullizmi fenomeni me të cilën përballen shkollat tona në vend. Përpjekja e stafit pedagogjik për të shmangur dukurinë e bullizmit. Si e shohin protagoniostët e drejtpërdrejt bullizmin psikologët, mësuesit dhe vetë nxënësit. Të ftuar në këtë format radiofonik Silva Loka psikologe, Alma Laze nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjeçare “Osman Myderizi” në kryeqytet. Vox pope të nxënësve si e shohin bullizmin. Intervistë me nënkryetaren e Bashkisë Tiranë Brunilda Paskali.

Comments