Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
  • 58
  • 1 year ago
QYTETI I NJE STUDENTI -13.04.2017

QYTETI I NJE STUDENTI -13.04.2017

Emisioni më i ri në Radio Tirana ka në fokus të rinjtë, studentët me sfidat që kanë lidhje me jetën e tyre studentore dhe të ardhmen. Protagonistja e emisionit të parë është Elisa Loçe e cila ka zgjedhur të studiojë për degën e Informatikës, një profil që po zgjidhet nga shumë të rinj. Për detaje dhe emocione ju ftoj të ndiqni këtë format radiofonik.

Comments