Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
  • 15
  • 1 year ago
QYTETI I NJË STUDENTI - 20.04.2017

QYTETI I NJË STUDENTI - 20.04.2017

Profili i studentit të Gazetarisë Andi Bora projektet, sfidat dhe realizimi i ëndrrave. Në përzgjedhjen e profilit të duhur e të pëlqyer drejt gazetarisë së vërtetë.

Comments