Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 18.05.2017

EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 18.05.2017

Në këtë puntatë të emisionit '' Qyteti i një Studenti" do të ndiqni temën e degëve te reja dhe mundësitë e tregut për punësim. Mes intervistave do të ndiqni bisedën e realizuar me Artemisa Shehun pedagoge e Shkencave Sociale prej 17 vitesh. Intervistë me Julinda Gjonaj pjesë e Zyrës së Punës, Tiranë e cila sjell të dhënat për këto degë e profile të reja. Gjithashtu dhe personazhi që kemi intervistuar është Jola Hoxha studente e Informatikës Ekonomike. Dëgjim të këndshëm të emisionit!

Comments