Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 04.05.2017

EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 04.05.2017

Në vijim të emisionit ‘’Qyteti i një Studenti’’ do të ndiqni profilin e studentes Flogerta Krypi. Studimet në Gjermani profili i Financës , dëshira për të njohur sa më shumë botën e shifrave do të vijë në këtë format radiofonik. Sfidat e të rinjve janë disa dhe të shumta në rastin e personazhit që ne kemi përzgjedhur nuk mungon energjia. Autorja e disa librave, e vlerësuar për sukseset e saj vjen në këtë rrëfim për Radio Tiranën dhe emisionin tonë.

Comments