Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio Tirana
Share
EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 01.06.2017

EMISIONI QYTETI I NJE STUDENTI - 01.06.2017

Në emisionin '' Qyteti i një Studenti'' do të ndiqni intervistat e realizuara me studentët e Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi. Arsyet e studimit në shkollat tona të larta profilet sociale dhe shkencore që kanë zgjedhur të ndjekin në vendin tonë. Detajet, emocionet e tyre ju ftoj t'i ndiqni në këtë format radiofonik në Radio Tirana, në 99.5 megaherc.

Comments