Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF music
Share
  • 26
  • 3 months ago
Hip Hop Manija S04E06

Hip Hop Manija S04E06

Playing tracks by

Wu-tang Clan.

ПАПАПА... Шестата епизода на Хип Хоп Манија, Бесниот Витез ака Дино ја посветува на легендарните американски рапери формирани во Њу Јорк 1992 годиина WU-TANG. Преслушајте што има да ви каже Дино за славните рапери од минатиот век... ПАПАПАПА

Comments