Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
  • 14
  • 1 year ago
Skills that pay the bills - Episode 10

Skills that pay the bills - Episode 10

Во десеттиот подкаст од „Skills that pay the bills“ зборуваме за повеќе аспекти на граѓанскиот и младинскиот активизам, но и за поддршката на бизнис секторот на граѓанските акции.

Comments