Jas sum Cako S06E06

Jas sum Cako S06E06

217
4 years ago
24:15
Jas sum Cako S06E06

Во самоизлоција поради патот во Русија, но тоа не му беше пречка во домашна атмосфера да ги угости Зоран неговиот татко и Снежана неговата мајка. Преслушајте го кафе муабетот преточен во емисија на фамилија Матовски.

Comments

Avatar
SvetleD

: Благодариме што споделивте уште неколку историски моменти од кариерата на Матовци, задоволство е да ве запознаваме и да учиме од вас....Поздрав до селедната епизода❤️

SvetleD

Благодариме Цако за уште една убаво осмислена емисија🙏 Пријатно поминат половина час во друштво на твоетоо блиско семејство и нау