Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
Jas sum Cako S03E06 - Svetski den na Daunov sindrom

Jas sum Cako S03E06 - Svetski den na Daunov sindrom

На Светскиот ден на Дауновиот синдром, нашиот водител Цако подготви уште една, специјална епизода за тој голем ден. Во шестата епизода на „Јас сум Цако“ за сезонава, во студиото на Радио МОФ гостуваа Мартин Милошевски од НМСМ, Ана Голејшка од Ретвитни оброк и Астални проекции, како и неговата мајка, Снежана Матовска.

Comments