Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
  • 25
  • 7 years ago
Fat Beats Ep 3 08 03 11

Fat Beats Ep 3 08 03 11

Емисија во која ечат најдобрите и најсвежите парчиња на drum & bass, breakbeat, UK garage, trip hop, и dubstep. Во прилог на масивните басови и битови, ќе чуете и збор-два за bass културата, bass сцената во Македонија, како и за најновите случувања во овие жанрови на електронската музика.

Водители: Иван Мицковски и Нерсес Малакјан

Comments