Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
2:05:22
Share
Fat Beats Ep 1  22-02-11

Fat Beats Ep 1 22-02-11

Playing tracks by

Aphrodite, Chase & Status, Dirtyphonics, M Beat, Danny Byrd and more.

Емисија во која ечат најдобрите и најсвежите парчиња на drum & bass, breakbeat, UK garage, trip hop, и dubstep. Во прилог на масивните басови и битови, ќе чуете и збор-два за bass културата, bass сцената во Македонија, како и за најновите случувања во овие жанрови на електронската музика.

Водители: Иван Мицковски и Нерсес Малакјан

Comments