Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
  • 6
  • 4 years ago
1:05:03
Share
Crven Krst Kjoshe E11

Crven Krst Kjoshe E11

Црвен крст Ќоше, емисија за хуманоста, за волонтерите, за активностите на Црвениот крст на терен и за помош на оние на кои помошта им е неопходна. Ќошето ја отвора вратата преку која имаме можност да ја потсетиме јавноста за потребата, хуманитарните активности да станаат начин на живеење.

Comments