Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
  • 61
  • 3 weeks ago
Ура за култура S01E03: За фестивалските работи

Ура за култура S01E03: За фестивалските работи

Претставата, концертот или филмот што ќе го погледнете на некој фестивал е резултат на бескраен број часови аплицирања за финансии, лобирања, креирање на програмата и договарања. Нашите соговорнички во новиот подкаст #УраЗаКултура ги споделуваат предизвиците низ кои поминале изминатава деценија при организирање на фестивал, но и за идејата што сè уште ги држи активни.

Во подкастот се вклучија Петрула Велјановска од „Македокс“, Марија Стојанова од „БОШ фестивал“ и Кристина Тодоровска Петреска од „ДримОН“.

Comments