Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
Ура за култура S01E02: Стрип, графити, илустрации и слобода

Ура за култура S01E02: Стрип, графити, илустрации и слобода

Chart positions

This show was 21st in the global interview chart.

Ако решиш да црташ, или да се бавиш со уметност како стрип, графити, илустрации, тогаш тоа прави го посветено, со сето срце и за свој кејф. Со оваа фраза ќе се согласат нашите соговорници во овој подкаст #УРАЗАКУЛТУРА, со кои разговаравме за можностите, мотивите, понудениот просторот и слобода што ја имаат додека работат на своите дела.

Во подкастот зборуваме со Брадестиот Џо од „Сеир и ништо“, младиот стрип уметник Никола Панов, Ѓорѓе Јовановиќ и Руки Чуки.

Comments