Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Квир Клуб - Епизода 3 - Љубомир Фаизов

Квир Клуб - Епизода 3 - Љубомир Фаизов

Playing tracks by

Emmanuelle.

Chart positions

This upload was 45th in the #interview chart.

Во третата епизода од Квир Клуб како гостин го имавме Љубомир Фаизов (Буби), ЛГБТК активист од Штип кој работи во ЛГБТИ Центарот за Поддршка во Скопје, каде и воедно е проектен координатор. Со Љубомир зборевме за неговите рани години во Штип кога стапил до сознание дека е ЛГБТК лице и како неговиот живот сега во Скопје во однос на работата што ја врши тој и центарот за младите квир лица.

Comments