Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Radio MOF
Share
Бизнис идеја С01Е01

Бизнис идеја С01Е01

Playing tracks by

The Chemical Brothers.

Во првата епизода на Бизнис идеја зборуваме за социјално претприемништво и вработување на маргинализирани групи со Благица Петрова од ХЕРА.

Comments