[Аудио] Претприемачот Чатертон: Создадете простор за ко-работење без да ја продатете душата на банка

[Аудио] Претприемачот Чатертон: Создадете простор за ко-работење без да ја продатете душата на банка

Рајан Чатертон е американски претприемач. Преку „Coworking Insights“ и „Habu“ има насобрано големо искуство за просторите за ко-работење, а во интервјуто дава различни примери за вакви простори, како да станат добри хабови за заедницата, но и за потенцијалот за нивен развој во Македонија.

Comments