Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Programi i mesditës - Rad
Share
  • 2 years ago
Programi i mesditës - qershor 18, 2017

Programi i mesditës - qershor 18, 2017

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë.
Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.
Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga
shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur
ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.

Comments