Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Programi i mesditës - Rad
Share
  • 1 year ago
Programi i mesditës - janar 17, 2017

Programi i mesditës - janar 17, 2017

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike. Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.

Comments