Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Programi i mbrëmjes - Rad
Share
  • 2 years ago
Programi i mbrëmjes - korrik 09, 2016

Programi i mbrëmjes - korrik 09, 2016

Emisioni i orës 21:00 është rrumbullaksim i zhvillimeve ditore në Kosovë, rajon dhe botë. Rëndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdin me kronikat për zhvillimet kryesore politike të ditës. Në këtë edicion sjellim intervista me analistë vendor dhe ndërkombëtar për zhvillimet në Kosovë, por edhe kronika dhe tema aktuale dhe pasqyren e shtypit ndërkombëtar. Në këtë emision pos zhvillimeve në Kosovë, përfshihen dhe trajtohen edhe zhvillimet në rajon dhe botë.

Comments