Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Pierre J aka Hertz
1:13:27
Share
Pierre J - Mix 5

Pierre J - Mix 5

Playing tracks by

Q-Force, Carl Hanaghan & My Digital Enemy, Cirez D, Oliver Koletzki, Payami and more.

DJ Mix by Pierre J aka Hertz. http://www.hertz.dj/

Comments

Mans Martensson

Jag har använt Mixcloud i över två veckor nu. Det finns mycket att välja på, många länkar hit och dit, men jag saknar ett enkelt sätt att finna flera LIKNANDE mixar som Pierre J aka Hertz. Jag gillar Pierre's still & arbete och vill finna andra som låter likadant. Hur gör jag då? Vänta på Pierre's Mix 6? Från mitt perspektiv, det finns ingen coolare start på en mix än Mix 5 - rakt på bara! Jag känner igen den från en av de sista spelningarna på P3 Dans. Har jag rätt?

Pierre J aka Hertz

Tack snälla. Nu är jag uppe i hela 14 mixar i serien + lite annat smått och gott också :) Visst spelade jag många av dessa låtar, helt riktigt! Vill du hitta mer, kolla https://www.facebook.com/pierrejerksten ;)

Mikael Rosén

Å jag fattar inte att P3 Mix o Remix försvunnit för även om det är kul att höra nya DJ:s verk; är det nått visst med PJ:s verk.

Pierre J aka Hertz

Tack :)

Mans Martensson

Cool som fan - Pierre J. Fattar fortfarande inte hur P3 tänkte när de sänkte P3 Dans. Det är ungefär som i skolan, du vet: "Du är värd en 5a, fast jag ger dig endast en 4a så att du skall jobba bättre..". Yeah, right. Didn't work back then, doesn't work now.