Keep up to date with every new upload!

Join free & follow mr Beer Belly
Share
  • 74
  • 7 years ago
Respect DJ's - Perfuzija Zvuka 04 (29.10.2010)

Respect DJ's - Perfuzija Zvuka 04 (29.10.2010)

Playing tracks by

Paul Oakenfold ft. Matt Goss, Paul Oakenfold feat. Brittany Murphy, Nat Monday, Paul Oakenfold, Trenix pres. Adamuna and more.

Organizacija Respect DJs predstavlja grupu mladih DJ-eva, entuzijasta i zaljubljenika u muziku, koji svojim delovanjem žele da unaprede klabing i elektronsku muziku u Srbiji.
Organizacija sa radom počinje u proleće 2009. godine pod okriljem sada već nadaleko poznatog centra za muzičko obrazovanje „Kulturno sklonište“, u odseku za DJ-ing koji vode DJ Billy 9 i Vladimir Aćić. Članovi Respect DJs su najzastupljeniji u različitim klubovima u Novom Sadu, kao i u ostalim gradovima Vojvodine i u Beogradu.
Cilj organizacije Respect DJs je da svojim delovanjem srpsku scenu drži u korak sa svetskom, da ljubiteljima muzike iznova predstavlja nešto novo i kvalitetno. Tome u prilog idu i veliki događaji, projekti i gostovanja pod okriljem organizacije Respect DJs, u okviru kojih je srpska publika imala prilike da vidi neke od najvećih svetskih imena elektronske muzike (Umek, Lützenkirchen, Astral Projection . . .).

Comments