Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Macedonian
Share
  • 2 years ago
Cordon Bleu chef Kat Nitsou says Macedonian food was such a great part of her life she had to publis

Cordon Bleu chef Kat Nitsou says Macedonian food was such a great part of her life she had to publis

Feasts were always big at Katerina Nitsou's home in Toronto, Canada and with both her parents' families migrating from villages in Aegean Macedonia way back in the 1920's, it's safe to say, she grew up surrounded by a strong food culture.
&nbsp...(Празниците секогаш биле одбележувани со богата трпеза во домот на Катерина Nitsou во Торонто, чие семејство од двете страни мигрирале од селата во Егејска Македонија уште во 1920тите години, така што слободно може да се каже дека таа израснала опкружена со силна кулинарска култура.
 
Таа ја посветува својата нова книга-Македонија Рецепти од
Балканот на разновидната и вкусна македонска храна.)

Comments