Keep up to date with every new upload!

Join free & follow m2_m3
Share
Retrovizorja (an unofficial best of)

Retrovizorja (an unofficial best of)

Playing tracks by

Retrovizorja and Retrovizorja me elina duni.

Retrovizorja jane nje grup nga Prishtina formuar ne vitin 2002. Katalogu i tyre muzikor perbehet nga 3 albume: 'Polaroid''(2002), pasuar nga 'Lakuriq' (200?) dhe 'I kalter' (2010). Dy anetaret permanente te grupit jane Kreshnik Hoti dhe Bashkim Salihu nderkohe qe grupi ka bashkepunuar me te tjere nder te cilet muzikante si Dritero Nikqi, anetar i grupit gjate albumit 'Polaroid' / producent i albumit 'I kalter', dhe Elina Duni e cila ka kontribuar ne shumicen e pjeseve vokale ne albumin 'Lakuriq' dhe 'I Kalter'.

Ne keto 3 albume, pjesa me e madhe e krijimeve muzikore te Retrovizores i ka qendruar testit te kohes, tregues ky i nje pjekurie dhe ndjeshmerie muzikore qe rrallehere eshte shperfaqur ne historine e muzikes 'alternative' shqiptare.

Info:
facebook.com/Retrovizorja
myspace.com/retrovizorja

Blini albumet:
itunes.apple.com/us/artist/retrovizorja-me-elina-duni/id406367726#

Comments