Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Lajmet e mbrëmjes - Zëri i Ame
Share
  • 1 year ago
Lajmet e mbrëmjes - dhjetor 20, 2016

Lajmet e mbrëmjes - dhjetor 20, 2016

Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore

Comments