Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Karc FM
Share
Szabad jegyzés (2020. 01. 21. 14:00 - 15:00) - 1.

Szabad jegyzés (2020. 01. 21. 14:00 - 15:00) - 1.

Comments

Laszló Juhos

A FUKUSHIMA atomkatasztrófát a korrupció idézte elő!

Laszló Juhos

Trump után, Putyin is, reális zöld!
Merkel aggódik!
Merkel az NDK-ban szocializálódott.
Karrierje 1995-ben zöld mezben vette kezdetét.
Fizikus képzetsége ellenére karriervágyból antinukleárissá vált.
Európai Unió gondolata a második világháború vége előtt a nácik és a német ipari vezetők Hitlert kiszolgáló agyában megfogant meg.
A tudományos igazságok elől a politika csak időlegesen térhet ki.
Hogy a széndioxid a Lucifer bűze kínai találmány, amely hazugságot, 1992-ben Al Gore USA alelnöke átvett, USA gazdaságának pénzügyi megtámogatása céljából.

Laszló Juhos

Ha egy hazugságot sokszor ismételgetnek, azt előbb-utóbb az emberek elhiszik, erre már Joseph Goebbels is felhívta a figyelmet.
Az Államelnök úr kiadta az utasítást, hogy az általános iskolákban 13 éves gyerekektől is gyűjtsenek aláírásokat, hogy meglegyen az Al Gore számára beígért millió aláírás. 200 000 sem gyűlt össze. 194.699 honfitársunk támogatta klímavoksával.
Hasonló akciókat utoljára Rákosi Mátyás rendelt el az 1949-es politikai hatalomátvétel után.
A Kormány Áder János klímával kapcsolatos tevékenységére évente 1.5 milliárd forintot áldoz, miközben a reális zöldeket kiéhezteti.
A reális zöldek szerint a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás során tenni kellene valamit a Homokhátság el sivatagosodása ellen, hiszen a Duna vízhozamának 1,5-2%-ával a vízpótlás megoldható, ha pedig ezt elmulasztjuk, néhány évtizeden belül lakhatatlanná válhat 10 ezer négyzetkilométer terület, és csaknem egymillió embert kell a Duna-Tisza közéből kitelepíteni.

A Reális Zöldek Klub közleménye

Budapest, 2015. május 14., csütörtök (OS) - Tiltakozunk Áder János köztársasági elnök úr, aláírásgyűjtő kampánya ellen. A bolygó vízhűtéses! A széndioxidnak semmi a köze a klímaváltozáshoz! Az Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-ideológia tudományosan cáfolható!

A földi atmoszféra nem üvegház. Az igazi üvegházat merev üveglemezek alkotják.
A Föld felszínének több mint kétharmadát víz borítja. A melegedés hatására a vízfelületekből és a talajból hatalmas mennyiségű víz párolog el. A vízpára viszi magával a légáramlatokkal a hőenergiát több kilométer magasba, ahol kicsapódva, felhőket képezve, sugározza ki a hőenergiát a világűr felé, ahol ritka a levegő, és alig van üvegházhatás. A felhőkből azután eső formájában a hűtővíz visszahullik a felszínre és a hűtési körfolyamat elölről kezdődik. Ehhez képest a széndioxid üvegház hatása elhanyagolható.
A klímaváltozás évmilliók óta zajlik, jégkorszakok és melegedési korszakok váltakozásával, ezen az emberi beavatkozás nem képes változtatni. Alkalmazkodni kellene inkább a klímaváltozáshoz, és nem értelmetlen szélmalomharcot folytatni ellene.
A köztársasági elnök által indított www.elobolygonk.hu honlapon csak igennel lehet szavazni, nemmel nem, akárcsak a Kádár rendszer idején.
A klímaváltozás ellen szított tudománytalan klímahisztéria mögött gazdasági érdekek állnak.
A köztársasági elnök nem képviselhet csoportérdeket, különösen nem olyan csoportérdeket, amelynek a következménye hátrányos a nemzetnek. Államfőnek az egész nemzetet kötelező képviselnie.

Juhos László

Laszló Juhos

Dr. Palkovics László úr
miniszter
Tisztelt Miniszter úr!

Az ostobaság akkor is ostobaság marad, ha több millió száj szajkózza!
Tisztelettel: Juhos László, elnök

Miniszter úr figyelmébe ajánlom a közleményt:
2020. január 20., hétfő 06:11

A Reális Zöldek Klub közleménye

Budapest, 2020. január 20., hétfő (OS) - Az állítás, hogy a villamos energiatermelésünk karbon semleges lehet a butaság nyilvánvaló jele. Nem kell mindig mindent megmondanunk: az ostobaság lenne. De amit mondunk az Magyarország biztonságos villamos energia ellátása szolgálatában áll.

A természetben a folyamatok önszabályozó módon folynak. A fotoszintézistől elvett zöld területek hatására a széndioxid koncentráció növekedett, a fák levelének átlagos mérete 14%-al nagyobb lett. A FÖLDÖN az üvegházhatás állandóan a lehetséges maximumon van, tekintet nélkül arra, hogy van-e a levegőben egyáltalán széndioxid vagy nincs. Az energetika olyan terület, ahol a piaci mechanizmusok nem oldják meg a helyzetet, a piac nem fog olyan befektetéseket produkálni, amelyekre az országnak szüksége van. Mátra többségi részvényének állam tulajdonába vétele jó döntés.
A villamos energia nem piaci termék! Csak az állam által ellenőrzött ára lehet. A több mint száz villamosenergia-engedélyest meg kell szüntetni, kiűzni őket, mint Jézus kiűzte a templomból a kufárokat.
Az állami vállalatok térnyerése az energiaszektorban indokolt, azonban menedzsmentekből a pártkatonák menesztése elengedhetetlen, vezető cserék is, szükségesek. Nem szerencsés, hogy a Kormány gépezetében négy miniszter szolgálja az energetikát. "Csak beszéddel nem tanul meg a szolga, mert tudna, de még sem felel meg" (Példabeszédek 29,19). A politikai döntéshozók, az energetikai kormányzati munka ellenőrei körében a szakmai értés hiánycikk.
Juhos László, elnök

Kiadó: Reális Zöldek Klub

Laszló Juhos

Köszönöm, hogy Petz Ernő és Lóránt Károly megszólalási lehetséget kapott.Dobos Menyhért úr
vezérigazgató

Tisztelt Vezérigazgató úr!
Jelentkezésem/észrevételezésemben az motivál, hogy a Kossuth Rádió, 2018. november 10-dikei, ma reggeli műsorszolgáltatásában a klímáról és a CEU-ról olyan vélemények hangzottak el, amelyek megjelenítésének az elmaradását a reális zöldek évek óta hiányolták.

Ezúttal csak a klíma ügyének egy aspektusára utalok. Milankovics- Bacsák neve ugyan nem hangzott el, de a Milankovics-Bacsák elmélet igen, amely szerint az, hogy a Föld keringési pályája a Nap körül ciklikusan változik, miközben a Föld forgástengelyének dőlési szöge kb. 21,5 és 24,5 fokok között.

Önöknek lehetősége lett volna a klímáról tájékozódni:

http://klimaszkeptikusok.hu/

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3496

Az emelkedő szén-dioxid szint miatt „kizöldül” a bolygó, ahogy egyre gyorsabban nőnek az erdőkkel borított területek..
Teljes PDF: Az emelkedő széndioxid hatásai
| Kulcsszó: Kizöldül a Bolygó, széndioxid | Hozzászólók

Jelenleg a szén-dioxid szintje körülbelül 408 ppm a légkörben, ez egy olyan szám, amely veszélyesen alacsony a növények és az erdők számára, ami tömeges halált okoz a fák, az élelmiszer-növények, sőt még a fűfélék esetében is.

Hálás lennék Vezérigazgató úrnak, ha magyarázatot adna a kételyemre.
Hogyan érvényesíti a közszolgálati médiaszolgáltató a pártatlanság elvének az érvényesülését a Kossuth Rádió műsorszolgáltatásában rendszeresen jelentkező OXIGÉN című műsorban.

Az OXIGÉN című műsor sugárzását követően elhangzik, hogy a műsor készítette a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt, megrendelésére, az MTVA megbízásából „egy Kft” A Kft. neve nem jut az eszembe.

Hálás lennék Vezérigazgató úrnak, ha közölné a reális zöldekkel, hogy az illető KFT
hogyan került kiválasztásra?
Protekciós alapon?
Vagy versenyeztetéssel?
Van-e esélye a reális zöldeknek, hogy az MTVA a reális zöldektől is rendel OXIGÉN című műsort?

Budapest, 2018. november 10.

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke

Kossuth Rádió, 2017. szeptember 17.
OXIGÉN, 04:40 órakor
Molnár Róbert vezette a műsort
Pilishegyi Erdőgazdaság képviselőjének a véleménye
Klímaváltozásról, az emberi tevékenység az okozója.
RZK észrvétele:
Klímaváltozás mindig is volt és lesz!
Az éghajlat természetes okok miatt változik. Az éghajlatot a levegő széndioxid tartalma nem befolyásolja. A széndioxid nem káros anyag. A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása is okoz környezeti károkat A megújuló energiákhoz szükséges környezet és egészség károsító technológiákat a gazdag országok „fejlődő” országokba helyezik ki
Az utolsó jégkorszak 10-12 ezer évvel ezelőtt fejeződött be, a melegedés kisebb-nagyobb ingadozásokkal zajlik, és ez így fog menni még legalább 30-40 ezer évig.
A jégkorszakok és a melegedési korszakok hosszabb távú váltakozásának oka az ún. Milankovics-Bacsák elmélet szerint az, hogy a Föld keringési pályája a Nap körül ciklikusan változik, miközben a Föld forgástengelyének dőlési szöge kb. 21,5 és 24,5 fokok között ingadozik. Egyetlen fok eltérés hatására a sarkkörök, és ezzel az éghajlati övek 110 kilométerrel tolódnak el a sarkok felé vagy az egyenlítő felé. Rövidebb távon a hőmérséklet ingadozását, például azt, hogy miért volt az 1300-as években feltűnően nagy meleg, és volt az oka az 1500-1600-as években lezajlott kis jégkorszaknak, a Nap sugárzási aktivitásának 400 év körüli ciklusideje magyarázza. Most pedig a legutóbbi ciklus vége felé tartunk, ezért a jövőben nem melegedésre, hanem újabb kis jégkorszakra kell felkészülni.
Hasonló véleményen van több mint háromszáz tudós.
Több mint háromszáz nemzetközi hírű tudós petícióval fordult az Egyesült Államok elnökéhez, és ebben arra kérik az elnököt, hogy az USA lépjen ki az ENSZ klímavédelmi megállapodásából. A tudósok szerint a széndioxid nem
környezetszennyező, jót tesz a növényeknek, javítja a mezőgazdasági terméshozamokat. Éppen ezért javasolják minden olyan nemzetközi egyezmény felmondását, amelyek a számos üvegház gáz közül kiemelik a többihez képest csekély hatású széndioxidot, és előírják a korlátozását.
A Kék bolygó műsorszolgáltatása a „Soros eszmeiség”, „Soros terv” szolgálatában áll, SOROS-OBAMA adminisztráció által képviselt elmélet szolgálatában.
2008-ban Soros György bejelentette tíz éven át évi tízmillió dollárral támogatja a klímavédelmet.
Budapest, 2017. szeptember 17.
Juhos László, reális zöldek elnöke.